Yoga with Adriene

Yoga with Adriene är en populär yogakanal på YouTube som skapats av Adriene Mishler. Yoga with Adriene har över 11 miljoner prenumeranter och erbjuder ett brett utbud av yogainnehåll, från yoga för nybörjare till mer avancerade övningar. Adriene har undervisat i yoga sedan 1999 och hennes klasser fokuserar på andningsarbete, anpassning och mindfulness.

Yoga with Adriene är en fantastisk resurs för personer som vill lära sig yoga eller fördjupa sin träning. Klasserna är väl avrundade och erbjuder något för alla. Adriene är en skicklig och erfaren lärare som gör yogan tillgänglig och rolig för alla nivåer av elever.

Människor bör överväga Yoga med Adriene eftersom hon är en fantastisk lärare. Hon har undervisat länge och vet hur man gör yoga roligt och tillgängligt för alla. Hennes klasser är väl utförda och erbjuder något för både nybörjare och mer avancerade elever.

Om du vill lära dig yoga eller fördjupa din träning är Yoga with Adriene en utmärkt början.

Yoga with Adriene

Yoga with Adriene är en yogavideokanal på YouTube med över 11 miljoner prenumeranter. Alla videor leds av Adriene Mishler, en entreprenör och yogalärare baserad i Austin, Texas.

Innehållet i videorna varierar, men de innehåller vanligtvis en yogasession eller en sekvens som är tänkt att genomföras på en gång. Kanalen erbjuder också 30-dagars yogautmaningar, där en ny video släpps varje dag i trettio dagar i sträck.

Yoga with Adriene är populär för sin tillgänglighet – videorna är gratis att titta på och kräver ingen dyr utrustning. Adrienes undervisningsstil är också välkomnande och inte avskräckande, vilket gör den till en idealisk ingång för personer som är nya inom yoga och som gillar att utforska nya områden inom träning och hälsa.

På grund av COVID-19-pandemin har Yoga with Adriene sett en ökning av populariteten när människor söker efter träningsalternativ för hemmet. Kanalen hade 1,8 miljoner visningar den 13 april 2020.

Vanliga frågor om Yoga with Adriene

Hur hittar jag till Yoga with Adriene?

Du hittar Yoga with Adriene genom att söka efter ”yoga” på YouTube. Kanalens logotyp är en gul och orange sol, och bannern är en bild på Mishler i yogaposition

När skapades Yoga with Adriene?

Yoga with Adriene skapades 2012 av Adriene Mishler och Chris Sharpe. Mishler är kanalens ansikte utåt och Sharpe är producent

Hur ofta släpps nya videor?

Nya videor släpps varje dag som en del av 30-dagars yogautmaningen, eller varje onsdag om du inte deltar i utmaningen

Vilken utrustning behöver jag för Yoga med Adriene?

Allt du behöver för Yoga med Adriene är en yogamatta. Vissa av ställningarna kan också kräva en handduk eller filt.

Hur långa är videorna?

Videorna på Yoga with Adriene varierar i längd, men de flesta är cirka 20-30 minuter långa. Videorna för 30-dagars yogautmaningen är vanligtvis kortare, cirka 10 minuter vardera.

Vilka är några fördelar med att utöva yoga?

Yoga har många potentiella fördelar, bland annat förbättrad flexibilitet, styrka och balans, ökad mindfulness, minskad stress och bättre sömn. Det är dock viktigt att notera att alla inte kommer att uppleva samma fördelar

Om jag är nybörjare på yoga, var ska jag börja?

Om du om du är nybörjare rekommenderar vi att du börjar med Yoga för nybörjare-serien. Den här serien innehåller 6 videor som gradvis introducerar dig till grundläggande yogabegrepp och positioner. När du har avslutat serien för nybörjare kan du gå vidare till andra videor på kanalen

Jag är inte tillräckligt flexibel för yoga, är det ett problem?

Nej, du behöver inte vara smidig för att utöva yoga. Faktum är att yoga kan bidra till att öka din flexibilitet med tiden. Om du inte är smidig rekommenderar vi att du börjar med lektioner på lätt eller nybörjarnivå och undviker avancerade ställningar som kan vara för utmanande

Vad händer om jag inte kan göra en viss hållning?

Om du inte kan göra en viss hållning kan du försöka modifiera den eller efterlikna den så gott du kan. Du kan också använda rekvisita som filtar eller handdukar för att hjälpa dig med hållningen. Om du fortfarande inte kan utföra ställningen är det okej! Gå bara vidare till nästa.

Jag känner mig inte bekväm med att göra yoga inför andra människor, är det ett problem?

Nej, du behöver inte utöva yoga inför andra människor om du inte känner dig bekväm med det. Du kan utöva yoga hemma för dig själv eller tillsammans med familj och vänner. Det finns också många yogastudior som erbjuder privata klasser om du föredrar att träna i en mer intim miljö. När du tränar Yoga with Adriene så kan du enkelt träna ensam hemma.

Vilka är några vanliga missuppfattningar om yoga?

Några vanliga missuppfattningar om yoga är att det bara är för kvinnor, att man måste att det är flexibelt att göra det och att det är tråkigt. Men yoga är för alla, oavsett kön, flexibilitet eller intresse. Det kan vara så utmanande eller lätt som du vill ha det, och det finns många olika typer av yoga att välja mellan

Jag är inte säker på om yoga är något för mig, vad ska jag göra?

Det bästa sättet att ta reda på om yoga är något för dig är att prova! Det finns många olika typer av yoga, så du kanske vill prova några olika stilar innan du bestämmer dig för en. När du väl hittar en stil som du gillar, håll dig till den så kommer du troligen att se vissa fördelar med tiden.