Bikram yoga

Bikram yoga är ett utmärkt sätt att förbättra din flexibilitet och styrka. Det är också ett bra sätt att avgifta kroppen och förbättra cirkulationen.

De 26 ställningarna i en Bikramyogaklass är utformade för att träna varje muskel, ben och led i kroppen. Det uppvärmda rummet gör att dina muskler kan värmas upp snabbt och säkert, vilket gör ställningarna mer effektiva.

Den här typen av yoga är perfekt för nybörjare eftersom den hjälper dig att gradvis komma in i ställningarna.

Men även erfarna yogis kan dra nytta av en Bikram-yogaklass.

Om du letar efter ett träningspass som får dig att känna dig uppfriskad och uppfriskad är Bikram yoga definitivt något för dig. du kommer inte bara att se en förbättring av din fysiska hälsa, utan även av ditt mentala och känslomässiga välbefinnande.

Yogautövare säger ofta att de känner att de har haft en ”minisemester” efter bara en lektion. Så vad väntar du på? Hitta en studio nära dig och ge bikramyoga ett försök idag!

Vad är Bikram Yoga?

Bikram Yoga är en typ av yoga som utförs i ett uppvärmt rum. De 26 ställningarna som ingår i klassen är utformade för att träna alla muskler, ben och leder i kroppen. Denna typ av yoga är perfekt för nybörjare eftersom den hjälper dig att gradvis komma in i ställningarna. Även erfarna yogis kan dock dra nytta av en Bikramyogaklass. Det uppvärmda rummet gör att dina muskler kan värmas upp snabbt och säkert, vilket gör ställningarna mer effektiva.

Varför ska jag prova Bikram Yoga?

Om du letar efter ett träningspass som får dig att känna dig uppfriskad och stärkt är Bikram yoga definitivt något för dig. Yogautövare säger ofta att de känner att de har haft en ”minisemester” efter bara en klass. Du kommer inte bara att se en förbättring av din fysiska hälsa, utan även av ditt mentala och känslomässiga välbefinnande.